Bli kund

Meny

Vår viktigaste medarbetare

Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs; du gör skillnad i någons liv. Du är den person som är närmast kunden, den som dagligen omsätter vår vision om hur personlig assistans ska utföras i praktiken – med respekt, värme och integritet. 

Syftet med personlig assistans är att den funktionsnedsatta så långt det är möjligt ska leva det liv hen vill leva. Ett liv på hans eller hennes villkor. Det är det som är din och vår uppgift.

En uppgift som handlar om allt från praktiska saker i vardagen kring personlig hygien, klädsel och måltider till att finnas där som sällskap och medmänniska. Ett arbete i en annan människas hem som förutsätter att du skapar förtroende och visar stor lyhördhet inför kundens behov och livssituation.

Vi är också övertygade om att vi alla behöver en dos livsglädje ibland. Att skratta och trivas tillsammans är den bästa vägen till en hållbar relation. Det är viktigt att du trivs på jobbet och att den du arbetar hos trivs med dig. Det är också något som avspeglas i våra värdeord: engagemang, trygghet, öppenhet och livsglädje.

Lite mer-garanti

Det är så lite som krävs. Så lite som kan göra stor skillnad. Det är så lite som betyder så mycket. Ibland bara ett ord. Därför gör vi alltid lite mer. Vill lite mer. Lite mer av allting. För våra kunder, deras anhöriga och våra assistenter. Engagerar oss lite mer och lyssnar lite mer. Tänker lite mer och är lite öppnare. Lite mer livsglädje helt enkelt.

Kompetens:

Kontinuerliga kompetenshöjande utbildningar.

Vi är måna om att du som assistent fortsätter att utveckla din kompetens – både för din personliga utveckling men självklart lika viktigt för våra kunder. För dig som arbetsledare har vi dessutom ytterligare utbildningar med inriktning på arbetsledarrollen.

Engagerat:

Levande hus, resor och festligheter.

Vi gillar att träffas under lediga former. Flera gånger om året hälsar vi alla välkomna till ”Livsandas levande hus” med olika teman. Vi arrangerar också besök och resor till t.ex. konserter, sportevenemang och andra aktiviteter. Självklart har vi även julfest

Karriär: 

En växande organisation med många möjligheter.

Livsanda Assistans ingår i koncernen Livsanda Care. Vi är en växande aktör där människor utifrån kompetens, intresse och engagemang rör på sig och hittar nya roller.

Tryggt: 

Tydlig introduktion, arbetsplatsmöten och en kundansvarig.

Som assistent får du en bra och inspirerande introduktion till hur det är att arbeta hos Livsanda. För oss är det även viktigt med kontinuitet och långsiktighet, varför du som assistent har en och samma kundansvarig. Dessutom erbjuder vi arbetsplatsmöten minst var 6:e vecka med dig, din kund och dina assistentkollegor.

Personligt:

Du är vår viktigaste resurs i en tajt organisation.

För oss går en välkomnande och varm företagskultur hand i hand med nöjda medarbetare och kunder. Därför är alla alltid välkomna till Livsandas kontor och egna hus i Västra Frölunda – kaffet står alltid på. Vi är också måna om att hålla dig uppdaterad kring allt som händer på Livsanda och sådant som har betydelse för din arbetssituation.

Assistent berättar

Namn: Lorem ipsum

 • Ålder: XX
 • Yrke: Lorem ipsum
 • Ort: Lorem ipsum
Didunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehend.

– Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur adipisicing elit, sed do eiusmodusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure. dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit?

– anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim

– voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt

Vill du jobba hos oss?

Vill du arbeta som personlig assistent i ett växande företag med drivkraft att hela tiden utvecklas och bli bättre, att alltid vilja lite till? Eller ser du kanske en annan roll för dig hos oss? Maila oss cv och ett personligt brev.

kontakt@livsanda.se

  Kom i kontakt med oss:

  Vision

  En drivande aktör i skapandet av ett samhälle där alla människor har lika värde och samma förutsättningar. Vi står upp och försvarar ett öppet klimat där alla får lov att vara som de är.

  Värdeord

  Engagemang, Trygghet, Livsglädje, Öppenhet

  Till toppen av sidan
  RSS
  Follow by Email
  Hoppa till verktygsfältet